Despre noi

Fundația Vodafone România este o organizație neguvernamentală cu statut caritabil,
puternic implicată în comunități defavorizate de pe întreg teritoriul României.

Activă de peste 18 ani în țara noastră, Fundația Vodafone urmărește cu consecvență misiunea pe care și-a asumat-o încă de la fondarea sa: aceea de a mobiliza schimbarea în comunitate și de a îmbunătăți viața oamenilor aflaţi în nevoie.

Prin proiecte finanțate și implementate în parteneriat cu organizații neguvernamentale puternice, Fundația Vodafone România vine în ajutorul celor bolnavi și al persoanelor cu nevoi speciale, sprijină educația copiilor și a tinerilor, încurajează voluntariatul și implicarea socială, ajută vârstnici și familii dezavantajate.

În ultimii ani, Fundația Vodafone România și-a concentrat atenția asupra proiectelor ce valorifică inovațiile tehnologiei mobile pentru a schimba în bine viața oamenilor bolnavi sau defavorizați.

De la înființarea sa şi până în prezent, Fundația Vodafone România a investit în comunități din toată România 31 de milioane de euro. Alături de 765 de organizații neguvernamentale, Fundația a dezvoltat 1.168 de proiecte în beneficiul a peste 3.000.000 de români aflați în situații critice și a construit 186 de locuințe sociale.

Fundația Vodafone este independentă de operațiunile comerciale ale companiei Vodafone și distinctă ca entitate juridică.

Mai multe detalii despre programele Fundaţiei se regăsesc pe
www.fundatia-vodafone.ro şi www.facebook.com/fundatiavodafone.

Vezi cum te poti implicaCiteste cele mai noi articole de pe blog